Дете в костюм държи пачки с евро - кредит за дентално лечение

Безлихвен кредит за дентално лечение от Деков Дентал

Безлихвен кредит за дентално лечение  – подарете си за Коледа нова усмивка!  Подарък за цял живот!

 

До края на януари в Deckoff Dental дава възможност за безлихвен кредит при лечения с започване на лечение с Invisalign, брекети или импланти в Deckoff Dental. Това са лечения, при които честа причина за отлагането е липсата на финасиране от страна на пациента. Сега, това е възможно, защото за своите пациенти сме подготвили решение – кредит за вашата усмивка.

Кредитирането се осъществява заедно с нашите партньори от Medlease.

Усмихната двойка е взела решение - кредит за дентално лечение

Тази Коледа си подарете подарък за цял живот

Не отлагайте с години, докато “съберете пари”

Ето защо да изберете лечение с Invisalign, най-съвременното и бързо и естетично ортодонтско лечение. Леченията с алайнерите на Invisalign са все по-често избирания метод за лечение на ортодонтски проблеми. При повечето пациенти, основната причина да отложат или не започнат с лечение с алайнери е цената на лечението. Сега, с новата опция, предоставена от Deckoff Dental, този проблем е лесно разрешим.

Импланти – защо решенията с зъбни импланти са най-оптималния и дълготраен начин да заместите изгубените по една или друга причина зъби.  В Deckoff Dental ще намерите квалифицирани специалисти, които ползват имплантите в ежедневната си практика.

Холувидска усмивка, за която мечтаете. Ние можем да предложим цялостеното решение, съобразено с вашия конкретен случай. От избелване на усмивката, през комплексно лечение, комбиниращо ортодонтски и протетични решения, до all-on-four или all-on-six терапии, ние ще ви .

 

Условия по безлихвен кредит

0% фиксиран ГЛП;
Финансиране 5 000 лева;
10 месечни вноски по 500 лева;
0% ГПР при 30 дни до първа вноска;
Общо дължима сума: 5 000 лева;
Без допълнителни такси.

Как да получите безлихвен кредит за дентално лечение!

Обадете се още сега, за да запазите час! Ще направим консултация за избраното от вас лечение, и ще обсъдим опциите за безлихвен кредит и всички детайли. 

Научете повече за вашата холивудска усмивка.

 

 

Dr Albena Bozhkova

Д-р Албена Божкова-Декова

Потърсете за лечения с импланти, комплексни решения – холивудска усмивка, хирургични лечения (вадене на мъдреци и други), бондинг, избелване, общи въпроси.