Избелване

Teeth Whitening

Защо зъбите губят естествения си цвят?

В емайла се образуват микро пукнатини при дъвчене. През тези микро-пукнатини, както и между емайловите кристали, редовно се запълват с оцветители. В резултат на това, зъбите изглеждат по мътни и жълтеникави.
Избелването на зъбите цели да възтанови естествения цвят на зъба, или дори да ги направи още по бели. Петната, оцветяващи зъбите, могат да бъдат както повърхностни, така и вътрешността на зъба. До каква степен зъбите са оцветени зависи от възрастта, хранителни навици, тютюнопушене, медикаменти,травми и други.
Методите за избелване на зъби могат да бъдат разделени в 3 големи групи.

Избелването на зъбите ще ги направи снежно бели. Вижте преди и след
Офисно избелване

Основното предимство е, че обикновено е еднократна процедура, която продължава сравнително кратко. Поради по-силния избелващ агент, може да се стигне до чувствителност и възпаление на венците. Също, ефекта е по краткотраен.

Професионално назначени системи за домашно избелване.

Ние, както и по-голяма част от колегите, сме на мнение че домашното избелване постига най-добрите резултати с най-малко странични ефекти. Постигнатия ефект се запазва за по-дълго. Гелът се нанася върху зъбите със специално изработени за всеки пациент шини.

Козметични системи за свободна продажба

Най-евтиното решение за избелване за готови за употреба системи. Резултатите могат да варират много, и са обикновено по-лоши сравнени с другите методи, докато страничните ефекти са дори по-изразени.
Тук, в Деков дентал може да получите професионална консултация и да избелите зъбите си.