Услуги

Всички дентални услуги на едно място

Момиче с дентални алайнери Invisalign за деца

Invisalign®

Бързият, модерен, удобен и красив начин да изправите зъбите си. C Invisalign® ще получите разкошната усмивка, която заслужавате. Ще бъдете учудени колко бързо ще сте с нова усмивка.  Ако сте готови за лечението на 21 век, не се колебайте да ни потърсите.

Зъбен инплант - Деков дентал

Дентални Импланти

Имплантите са решението, когато вече нямаме други опции. Или пък не искате да пилите съседните, напълно здрави зъби. Те ще възстановят лищсващия зъб по възможно най-естествения начин. Ако търсите зъболекари в София, които ще ви успокоят, и ще ви помогнат с усмивка – обадете ни се!

Бондинг​

 С бондинг успешно се изменят формите и размерите на зъбите, попълват се разстоянията между тях, ако това е необходимо, възстановяват се отчупени или нащърбени зъби. Освен това с бондинг може да се промени и цветът на зъбите, ако той не изглежда естетично.

Алайнери 11

Циркониеви коронки

Цирконият обикновено се използва като част от съединение, от което се правят циркониеви коронки, поради което те са изключително здрави и устойчиви на предизвикателствата, пред които ни изправя времето.

Холивудска усмивка

Всеки би искал да се сдобие с Холивудска усмивка и вероятно мечтае за това, освен ако не е сред късметлиите, които имат Холивудска усмивка по рождение.

Фасети за зъби

Едно модерно и естетично решение за прекрасна усмивка са съвременните фасети за зъби. Те предлагат комфорт и предоставят красива промяна на всеки пациент, който е решил да се спре на тази конструкция – фасети за зъби.

Избелване на зъби

Една от най-достъпните и бързо осъществими процедури, на чиито резултати можем да се радваме веднага след посещението си при своя дентален специалист, е процедурата по избелване на зъби. 

Доволна пациентка след изваждане на мъдрец.

Вадене на мъдрец

Има много случаи, в които не е необходимо един мъдрец да бъде изваден. Липсата на място „принуждава“ зъба да расте накриво или да остава в челюстта.

Жена с болки в зъба, докато си мие зъбите. Изглежда притеснена. Осъзнава, че има нужда от кореново лечение

Лечение на канали

Лечение на канали е много важна дентална процедура, с която зъболекаря спасява зъби и се предотвратяват нежелани екстракции. Тъй като за да бъде ефективно лечението, да се предотвратят или поне отложат напред във времето евентуални усложнения, то често е доста времеемко.

Не знаете от какво имате нужда?​

Просто ни се обадете и запишете час. Ние сме тук, за да помогнем. Елате в нашата практика, и след обстоен преглед ще ви предложен цялостен план на лечение.