Холивудска усмивка

Всеки би искал да се сдобие с Холивудска усмивка и вероятно мечтае за това, освен ако не е сред късметлиите, които имат Холивудска усмивка по рождение. В съвременната медицина са много начините, по които можем да се сдобием с Холивудска усмивка, ако не сме доволни от външния вид на зъбите си. Всеки човек е различен и затова са различни и методите, с помощта на които да се постигне Холивудска усмивка. Компетентният дентален специалист, на когото се доверяваме, е човекът, който най-добре ще ни посъветва относно избора ни на подходящ за нас метод, чрез който най-ефективно да се сдобием с Холивудска усмивка.

Постигане на Холивудска усмивка чрез избелване на зъби

Холивудска усмивка 1
Холивудска усмивка чрез избелване на зъби

Ако зъбите ни са красиво подредени, но са оцветени поради ред причини – храни, напитки, тютюнопушене, окисляване и т. н., лесно може да се постигне Холивудска усмивка чрез качествено избелване на зъбите. Съвременната медицина предлага модерни решения за промяна в цвета на зъбите, който се оказва ключов за една истинска Холивудска усмивка – различни технологии за професионалното избелване на зъбите, което води до забележителната Холивудска усмивка.

Едно от най-големите предимства на този начин за придобиването на Холивудска усмивка е фактът, че процедурата е много достъпна и всеки би могъл да се възползва от нея без специална подготовка. Друг плюс е, че веднага виждаме ефекта от избелването на зъбите под формата на ослепителна Холивудска усмивка. Още щом приключи процедурата, която се случва в рамките само на едно посещение и обикновено отнема не повече от около час, когато се случва в кабинета, можем да забележим, че вече се усмихваме с една нова Холивудска усмивка.

Не на последно място, постигането на Холивудска усмивка чрез избелване на зъбите не включва инвазивни процедури и не уврежда по никакъв начин здравите ни зъби. Лесно, бързо, достъпно и ефективно е сдобиването с блестяща Холивудска усмивка, ако изберем процедурата по избелване на зъбите.

Постигане на Холивудска усмивка чрез брекети, шини или алайнери

Ако не само цветът на зъбите ни се оказва препятствие към постигането на мечтана Холивудска усмивка, но и подредбата на зъбите ни, то и за този проблем има решение в съвременната медицина. Класическите ортодонтски апаратчета и брекетите исторически са решения за преподреждането и изправянето на зъбите в името на новата ни Холивудска усмивка. Ортодонтски апаратчета са подходящи само за начално лечение в детска възраст до 11-годишна възраст. При по-възрастни са практически неефективни. Лечението с брекети или алайнери е това, което създава желания резултат, когато става дума за Холивудска усмивка.

Холивудска усмивка 2
Холивудска усмивка чрез брекети, шини, алайнери

Брекетите ефективно подреждат и изправят зъбите, но техният недостатък е, че не могат да се свалят. Трудно се оказва и храненето, и почистването на зъбите, което, от своя страна, е от изключително значение при носенето на брекетите и трябва да бъде изпълнявано стриктно, внимателно и редовно, за да се сдобием с Холивудска усмивка. Срокът на лечението с брекети обикновено е и по-дълъг в сравнение с времето, което отнема лечението с Алайнери. А и съгласете се, метални дъги и залепени брекети на всичките ви зъби не е това, което си представяте, когато се сетите за вашата любима Холивудска звезда.

Най-ефективният и безболезнен вариант за подреждане и изправяне на зъбите е модерното решение за придобиване на Холивудска усмивка – лечение с Алайнери. Предимствата им са много, а недостатъци при тях почти липсват. Те са почти невидими, за разлика от брекетите, могат да се свалят при хранене и почистване на зъбите, с което също превъзхождат брекетите, а най-голямото предимство за пациентите, които копнеят за Холивудска усмивка и искат да я получат възможно най-скоро, е краткият срок на лечение. А утвърдени марки като Invisalign лечението дори на по-тежки случаи е възможно и значително по-бързо. Инвестицията в модерни алайнери си заслужава, защото не може да се постави цена на красивата Холивудска усмивка, която ще ни предоставят алайнерите бързо, безболезнено и ефективно.

Постигане на Холивудска усмивка чрез фасети

Фасетите са един от най-ефективните начини да се постигне Холивудска усмивка. Тънките пластинки, прикрепящи се към зъбите ни, ни осигуряват безупречна Холивудска усмивка, която няма да се промени в продължение на много дълго време, ако спазваме някои елементарни правила, свързани с хигиената и избягването на вредни навици. Фасетите са едно наистина модерно решение, което може изцяло да преобрази усмивката ни. Освен че ще имаме Холивудска усмивка, с фасетите ще изглеждаме и ще се чувстваме като с естествените си зъби. Важно предимство на фасетите, с помощта на които постигаме мечтаната Холивудска усмивка, е това, че те не увреждат здравите ни зъби. Поставянето на фасети се случва бързо и безболезнено, с минимално изпиляване на зъбите, а резултатите са впечатляващи – новата ни Холивудска усмивка няма да остане незабелязана.

Холивудска усмивка 3
Холивудска усмивка чрез фасети

Когато вземем решение да поставим фасети на зъбите си, за да имаме Холивудска усмивка, ще можем да се възползваме и от друго предимство на съвременната медицина. Още преди началото на лечението с фасети е възможно с помощта на модерни технологии да видим триизмерно изображение на своята Холивудска усмивка – такава, каквато ще бъде тя след приключването на лечението. За най-добри и дълготрайни резултати хората често избират керамичните фасети, с които всяка усмивка се превръща в Холивудска усмивка и остава такава. С фотополимерни фасети също може да се постигне желаната Холивудска усмивка, но техният недостатък е, че не са толкова устойчиви на времето и на различни влияния, колкото са керамичните фасети.

Постигане на Холивудска усмивка чрез коронки

Коронките са едно класическо решение, благодарение на което имаме възможността да се сдобием с мечтаната красива Холивудска усмивка. Технологиите в тази област на денталната медицина се развиват с много бързи темпове и днес коронките не са това, което са били преди десетилетия. Изработват се различни видове коронки, които успяват да предоставят на пациентите, избрали този метод, блестяща Холивудска усмивка. Коронките, които са изработени от метал и керамика, се използват много отдавна в медицината, като предоставят на пациентите, които ги избират, Холивудска усмивка. Днес много по-добър и естетичен обаче е модерният вариант – циркониеви коронки, с които наистина се сдобиваме с Холивудска усмивка. Естествените материали винаги са за предпочитане, особено когато става дума за здраве и за красота. Затова естественият минерал цирконий, от който се изработва този тип коронки, ни осигурява една красива, но и естествено изглеждаща, истинска Холивудска усмивка.

Постигане на Холивудска усмивка чрез избелване на зъби

Постигане на Холивудска усмивка чрез брекети, шини или алайнери

Постигане на Холивудска усмивка чрез фасети

Постигане на Холивудска усмивка чрез коронки