Invisalign® алайнери

Invisalign алайнери са комфортно и ефективно ортодонтско лечение, което ще подреди красиво вашите зъби за няколко месеца. Направете приятно първо впечатление, като покажете своята „визитка“ – ослепителната си усмивка.

Компанията зад марката Invisalign®

 

Компанията зад алайнерите Invisalign® е Align Technology. Създадена от петима ентусиасти през 1997 г. в Редууд Сити, Калифорния, днес тя е глобален производител на медицински изделия, който променя живота чрез по-добри усмивки. Комбинирайки усъвършенствано 3D моделиране за планиране на цифрово лечение, конструиране на форми, основано на биомеханични принципи, и масово персонализиране и 3D печат, за 24 години на пазара Align Tech прави революция в ортодонтското и възстановителното лечение. Вече над 10 милиона пациенти по света са се възползвали от техните продукти, а десетки хиляди ортодонтски и дентални практики са ги направили част от своя модерен, дигитален подход за подобряване на усмивките. Защо да изберете точно Invisalign алайнери?

Лечение с Invisalign алайнери. МK. Струпване във фронта. Усмихнарто момиче в началото и след 44 седмици лечение.

 Резултат, постигнат само за 44 седмици

Какво са Invisalign алайнери ?

 

Системата за изправяне на зъби с Invisalign алайнери е съвременно решение, благодарение на което се постига желаният резултат и същевременно са елиминирани недостатъците на класическите ортодонтски апарати, като продължаващ години период на лечение, редица физически и естетически неудобства.

Системата за изправяне на зъби представлява почти незабележими и много удобни за носене шини. Това гарантира на пациентите, че по време на лечението усмивката им няма да бъде загрозена от метална дъга и скоби. Огромно предимство на алайнерите в сравнение с добре познатите брекети е фактът, че могат да се свалят по време на хранене, което неимоверно улеснява поддържането на така важната за ортодонтското лечение устна хигиена и предпазва от бъдещи усложнения. По този начин почистването е много по-бързо и ефективно, а времето, което ще прекарате на зъболекарския стол при проследяващите визити – значително по-кратко. Добра новина е, че тези посещения при лекуващия ви лекар обикновено са и доста по-редки.

И най-важното за накрая – лечението с Invisalign алайнери е няколко пъти по-бързо, като обикновено отнема между шест до девет месеца, вместо няколко години. Така постигате желаната усмивка в по-къс срок и същевременно не се налага да отделяте много от ценното си време за срещи с вашия лекуващ лекар. Искате ли да разберете, дали вашия случай е подхдящ за лечение с прозрачни алайнери? 

Как протича лечението с Invisalign алайнери в Deckoff Dental?

 

 1. Започваме с първичен преглед. В нашата дентална практика той е под формата на безплатна консултация и цели да ви запознае със системата от алайнери Invisalign® – какво може да очаквате от лечението, евентуално колко би струвало, както и да видите самите алайнери и какви резултати могат да бъдат постигнати с тях.

 2. Ако решите да предприемете първата крачка към своята още по-привлекателна външност, ще направим кратка фотосесия и ще вземем отпечатъци от зъбите ви, необходими за ортодонтския анализ. Отпечатъците ще бъдат цифровизирани и вашата дигитална усмивка ще бъде използвана за планиране на последващото лечение. Компанията предлага различни планове, които зависят от спецификата на вашия случай и определят цената на последващото лечение. Научете за различните планове 

 3. В централата на Align Tech се изготвя 3D модел на вашите зъби. Възползваме се от най-модерната дентална практика 😊 – дигитален анализ и планиране на лечението. Това ни осигурява точност и предсказуемост на резултатите. А най-хубавото е, че ще видите как ще изглежда новата ви усмивка още преди самото начало.

 4. След като сте харесали визуализацията, изработваме вашите шини и те ще са готови само за няколко дни. Насрочваме ново посещение, за да направим всичко необходимо за стартиране на лечението. Остава ви само да спазвате основното изискване – да носите алайнерите си редовно.

 5. След по-малко от година слагаме край на лечението. А вие сте щастливи (и още по-красиви) с перфектно подредени зъби, без следа от дискомфорт, без притеснения, когато се усмихвате.

Защо да изберете системата от  Invisalign алайнери?

 

 • С Invisalign алайнери ще имате красиво подредени зъби за значително по-кратко време в сравнение с класическото ортодонтско лечение с брекети.
 • Системата е естетично решение, което ви осигурява удобство и повече предвидимост на крайния резултат.
 • Invisalign® алайнерите са удобни – няма метални скоби, които да причинят наранявания и дискомфорт.

 • Удобство при хранене – можете да приемате всякаква храна без притеснение.
 • Лесно поддържане на важната за лечението устна хигиена.
 • Патентован от Align Tech специален материал SmartTrack, който се използва само при алайнерите Invisalign®, и осигурява ненадмината прецизност, бързина и комфорт при преместването на зъбите.
 • Над 10 милиона пациенти, които вече са получили своите още по-красиви усмивки.

Лечение с Invisalign алайнери. МС. Кръстосана захапка и бипротрузия. Усмихнато момиче в началото и след 21 седмици лечение.

Преди и след 15 седмици лечение с Invisalign алайнери

Технология от бъдещето, достъпна тук и сега

 

В ерата на дигиталните технологии, не само визуализацията и изработката на алайнерите са дело на машини. Компанията Align Tech е разработила самообучаващ се изкуствен интелект, който постоянно анализира всички пациенти, за да може всяко следващо планирано лечение да е по-кратко и по-ефективно. Независимо, че в процеса вие виждате единствено лицето на вашия Invisalign® лекуващ дентален лекар, неговата работа е подкрепена от изкуствения интелект на Align Tech, както и от огромен екип от специалисти в няколко държави, посветени изцяло на задачата да ви осигурят перфектна усмивка.

В Deckoff Dental се стремим винаги да осигурим най-добрата услуга на нашите пациенти, затова предлагаме изключително алайнерите Invisalign® за ортодонтските ни случаи. Д-р Стоян Деков е сертифициран представител на марката. Освен в кабинета ни в София, Deckoff Dental приема в определени дни и в Ловеч и Монтана. Свържете се с нас, за да ви покажем колко красива е усмивката ви.

Ако искате да получите повече информация, потърсете ни на:

© 2021, Align Technology, Inc. Invisalign is a registered trademark of Align Technology, Inc