Булстрад здравна грижа е равна на красива усмивка

Как да използваме денталната си застраховка?

Булстрад “здравна грижа” и Уника “Дентално лечение” са специално разработелни пакети за допълнително здравно осигуряване. Все повече работещи получават подобни застраховки като пакет към допълнителните социални придобивки от работа. Те са специално създадени, за да обезпечат достъпни и надеждни здравни грижи и възможности за ползване на широк спектър от медицински услуги. Често то покрива и дентална грижа.

Времето е пари

В Деков Дентал знаем, трудно се отделя време за зъболекар, когато пациента няма симптоматика, и така минава ден след ден, година след година. В това време денталните заболявания, макар и лесно диагностицеруеми, често протичат безсимптомно.

Не отлагайте днешната работа за утре

В етапът, когато зъбите заболят, решението на проблема обикновено отнема повече време и пари, а лечението не винаги е с толкова добра прогноза. Защо не трябва да отлагате лечението на кариес за последния момент.

Допълнителното здравно осигуряване дава чудесна възможност да запазите здравето си и да избегнете болката.

Макар че допълнителните здравни пакети са изключителна привилегия за всички, които ги имат, не всички се възползват от нея.  Те винаги покриват профилактичните прегледи, както и други нужни дейности до определена сума.

Черно кошче за боклук. Трябва ли вашата булстрад здравна грижа да попада тук?

Ако не използвате вашата Булстрад „здравна грижа“, в крайна сметка, ще изгхубите парите си

Така, повечето пациенти могат да получат навременно необходимата консултация и помощ и да избегнат дискомфорт и болка от ненавременно открити, но иначе лесно и бързо лечими проблеми.

Много е лесно да се възползвате от вашето допълнително здравно осигуряване. Само ни се обадете на 089 5 795 735, и си запазете час за Вашия преглед.

След обстоен преглед, и ако се се е наложило лечение, ще ви издадем фактура и амбулаторен лист, срещу които вашият застраховател ще ви възстанови заплатените суми.

Булстрад “здравна грижа” и Уника “Дентално лечение”

Deckoff Dental е договорен партньор на  Bulstrad и Uniqa за поктритие на Булстрад “здравна грижа” и  Уника “Дентално лечение”. Допълнително предимство за пациентите, които имат застраховане с тези компании е, че Вашето лечение ( в рамките на лимита ви) ще ни бъде заплатено директно по банков път от вашия застраховател. С този метод няма да се налага да плащате пари от джоба си.

Др Деков и Др Божкова пред Деков дентал. Нашата практика работи с Булстрад „здравна грижа“

Не губете време, и се доверете на нашия екип

Основно правило в медицината е, че профилактиката е най-доброто лечение. Защо да чакате?

Обадете ни се сега!

Разгледайте и страницата ни за холивудска усмивка

[trx_block animation=”slideInUp”][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-mobile” color=”custom” size=”xl” align=”center” custom_color=”#7d658b”][vc_custom_heading text=”ЗАПАЗЕТЕ ЧАС” font_container=”tag:h2|font_size:3em|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Oswald%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” link=”url:tel%3A%2B359895795735|||” css=”.vc_custom_1575726111871{background-color: #720e0e !important;}”][vc_empty_space height=”1em”][vc_custom_heading text=”0895795735″ font_container=”tag:h2|font_size:3em|text_align:center|color:%237d658b” google_fonts=”font_family:Oswald%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” link=”url:tel%3A%2B359895795735|||”][vc_empty_space height=”1em”][/trx_block]