Д-р Ирина Дачева

Д-р Ирина Дачева

Биография

Медицински университет, София
Факултет по дентална медицина

изпратете e-mail : info@deckoff-dental.com
Phone: +359895795735

Д-р Ирина Дачева е хирурга в Deckoff Dental. Тя е специалистът, на когото поверяваме операциите, които искат най-голямо самообладание, търпение и точност – екстракциите на ретинирани и полуретинирани мъдреци, синус лифт, апикална остеотомия и имплантология.

След като завършва средното си образование, тя решава да избере пътя на денталната медицина през 1997, завършва МУ – София, където завършва и през 2003 година.

Д-р Ирина Дачева има богат и разнообразен път в денталната медицина. Преди да специализира орална хирургия в МУ София в периода 2014 – 2017, тя работи и във Великобритания. Прекарва периода от 2011 до 2014 в различни клиники в Обединеното Кралство. Спецификата на работата там я научават да бъде още по-отговорна, да работи под напрежение, да запазва самообладание и в най-трудните моменти и да бъде отборен играч. Все качества, които са от особена важност за нейната специалност

Оралната хирургия е най-старата специалност в денталната медицина, и може би майката на зъболечението като цяло, когато нашата професия е се е изчерпвала основно във изваждане на болния зъб. Сега, нещата са далеч по-различни, и много от процедурите не целят просто да отстранят проблема на момента, но и да подобрят дългосрочно ситуацията на пациента. Спецификата на оралната хирургия я прави и може би най-отговорната специалност в денталната медицина. Операторът няма право на грешки, част от ситуациите не търпят отлагане, нужно е огромно внимание към детайла, хладнокръвие. Д-р Ирина Дачева е олицетворение на тези качества, но и тя е и силно загрижена за своите пацинети. Нейната цел е операцията не просто да бъде извършена, но и възстановяването на пациента да бъде възможно най-бързо и комфортно.
За да сте спокойни, доверете се на д-р Ирина Дачева за хирургичните операции, които ви предстоят

УМЕНИЯ

Вадене на мъдреци
0
Импланти
0
Апикална остеотомия
0
Синус лифт
0

ОБРАЗОВАНИЕ

2003

Завършва Медицински университет – София

2017

Специалност орална хирургия

2021

Над 15 години опит