Д-р Кремена Бекярова

Д-р Кремена Бекярова

Д-р Кремена Бекярова

Биография

Медицински университет, София
Факултет по дентална медицина

изпратете e-mail : [email protected]
Phone: +359895795735

Д-р Кремена Бекярова е многофункционален специалист, но ако все пак трябва да изберем трите нейни най силни области, това са имплантологията, протетичната стоматология, и сетествено ортодинтията. Случаите, които са решени с брекети и с подвижни ортодонтски апарати, се поемат изцяло от нея. 

 

д-р Кремена Бекярова от малка иска да помага на хората и има влечение към медицинските науки. След като завършва най-старата езикова гинмазия в страната –  Езиковата в Ловеч –  през 1999, учи и завършва факултета по дентална медицина в Медицински Университет София. 

 

Д-р Бекярова има над 15 години опит. Още с навлизането на дигиталните технологии в денталната медицина, в началото на века, д-р Бекярова трупа много опит областта на планирането и изработката на комплексни дигитални протетични и имплантологични решения. Технологии, които позволяват далеч по-прецизни, естетични и функционално по-оптимални резултати, и за съжаление технологии, които са все още рядко застъпени в ежедневната практика на  повечето дентални кабинети. 

Д-р Бекярова е незаменима с познанията и уменията си по ортодонтия. Нашия специалист в областта на брекетите и лингвалните пластинки. Получава своята квалификация от Др Йоав Мазор в Пловдив, но и към момента не спира да се развива и усъвършенства в множество онлайн и присъствени курсове. Лингвалните пластинки са много удачен вариант за коригране на ортодонтски проблеми в ранна детска възраст. При едно навременно стартиране на лечението, резултатите са често много по-задоволителни и дълготрайни. Лечението с брекети все още е най-предпочитаното от практикуващите ортодонтия. Оптималното съотношение цена – ефективност, мултифункционалността им, възможността да се лекуват пациенти без ограничение на възрастта са причината те да са най-често използвани за ортодонтски лечения. 

Независимо дали искате да решите вашия ортодонтски проблем или на вашето дете, дали имате нужда от протетично и имплантологично лечение, или просто търсите ежедневна дентална помощ, д-р Бекярова е специалист, на който може да се доверите.

skills

Лечение с брекети
0
Импланти
0
Лечение със шини за зъби
0
Планиране на комплексни лечения
0

Education & training

2006

Завършва Медицински университет – София

2016

Следипломно обучение по ортодонтия с д-р Йоав Мазор

2019

Поставен имплант номер 100