Млад мъж се усмихва след консултация за цената на Invisalign

Каква е цената на Invisalign алайнерите?

Цената на Invisalign – Това е един от най-често задаваните въпроси, които получаваме по телефона или на живо. Естетвено, това не е маловажен въпрос, дори напротив. На него не може да се отговори бързо.  За да получи всеки своя отговор, трябва да разкажем малко за различните лечебни пакети, които Align Tech предлагат за своите пациенти. Желанията и нуждите  за корекции на всеки пациент  са различни. Затова и отговора за всеки е индивидуален – цената на Invisalign алайнерите ще зависи от избрания лечебен план.

 

 

Invisalign System – Express

 

Това е стартовия пакет на алайнерите Инвизалайн. Този пакет е подходящ за малки корекции, например след рецидив на ортодонтско лечение или пък за няколко изкривени зъбчета. Пакетът може да предложи лечение в една или в две челюсти. Ние го използваме и за малки ортодонтски корекции, които са част от по-големи, комплексни лечения. Пакетът идва със седем алайнера, и допълнителни седем коригиращи, ако има нужда от тях. Всеки алайнер се носи обикновено по една седмица, освен ако пациента не успява да ги носи необходимите 22 часа на ден. Тогава може да препоръчаме по-дълго носене. Цената обикновено е равна на лечение с брекети в една челюст, но резултатите идват много по-бързо, а комфорта е несравним.

 

 

 

План на лечение с пакет Express - преди и след. цената на Invisalign e най-ниска

Invisalign System – Lite

 

Използва се при пациенти, при които има леко до умерено струпване  или спейсинг (разстояния между зъбите – диастеми и треми) . И този пакет може да е за лечение в една или две челюсти. Идва с четиринадесет алайнера, както и допълнителни коригиращи четиринадесет, ако се наложи. Въпреки че бройката изглежда малка, тя е достатъчна при много хора да се постигнат оптимални резултати.  Пациентите ще бъдат с промяна във видимата част на усмивката им и ще получат ново самочувствие. Пакета струва колкото лечение с брекети. Ако решите, винаги може да направите безплатна консултация. Заедно ще  решим дали не е възможно и по-разумно да получите желания резултат за по-малко от шест месеца с невидимо лечение. 

 

План на лечение с пакет Lite- преди и след. Според цената на Invisalign този пакет е 'среден'    

 

Invisalign System – Comprehensive

 

Това е основният продукт на Align Tech. Той е предвиден да реши всеки един случай. Благодарение на почти прозрачните , удобни шини Инвизалайн, могат да се решат: отворена захапка, дълбока захапка, Клас I, II или III случаи, прротурзия, струпвания, спейсинг,  копмпресия, и тнт. Средната продължителност на повечето лечения е по-малко от година, Align Tech предоставят алайнери в рамките на до 5 години. Това   дава възможност за постигане на перфектна усмивка.  А цената на Invisalign алайнерите е наистина конкуретноспособна!

 

 

План на лечение с пакет Comprehensive - преди и след. цената на Invisalign оправдаба скоростта и качеството на лечение

 

Invisalign First – Comprehensive Phase 1

 

Опцията е специално разработена за деца от 6 до 10 годишна възраст. Тъй като лечението в активния период на растеж е най-успешно, алайнери в този период ще коригират настоящите и ще предотвратят бъдещи проблеми. Системата е създадено специално за проблеми като недоразвити дъги, корекция на позиция долна челюст, струпвания и разстояния между зъбите, дълбока и отворена захапка както и други. Цената на Invisalign First e специално направена така, че да е конкурентна на другите лечения в смесено съзъбие

 

System – Comprehensive Phase 2

 

Това е специално създадена система, за пациенти, които са били лекувани с Invisalign First – Comprehensive. Включва неограничен брой алайнери в рамките на следващите 10 години, след завършване на първата фаза. Използва се, когато е настъпил рецидив в лечението, или първоначалното състояние на малкия пациент не позволява да се завърши в рамките на първата фаза. Идва на специална, намалена цена като комплимент за пациентите, избрали Инвизалайн още като малки. 

 

Цената на Invisalign – Vivera Ритейнъри 

Ретенцията е много важна част от ортодонтското лечение, може би дори по-важната част. Нейната цел е да се запази и да не се изгуби постигнатия резултат. Макар и ретенцията да идва след края на лечението, това е много важно да се знае, за да няма неприятни изненади. Естествено, Align Tech, компанията зад алайнерите Инвизалайн, имат решение и за това – ретейнърите Vivera. Te също са произведени от прозрачна пластмаса, която е специално предвидена за ретенция.

 

Цената на Invisalign алайнерите ви ще се определи от избрания от вас план

Когато дойдете за първо посещение при нас, след прегледа ви, ще  поговорим за вашите очаквания. Каква е била причината на първо място да ни потърсите. Какво искате да промените. Защо искате лечението ви да се случи точно с алайнерите на Invisalign. След това, ние ще ви обясним какво би било възможно във вашия случай. Какво вие бихте постигнали с всяка от различните системи. Съзъбието е доста комплексна система. Зъбите не са сами за себе си – преместването на един зъб зависи от това, дали има място за него. Затова, желанието ви да коригирате положението на няколко зъба не е възможно да се случи толкова бързо и лесно, колкото ви се струва. Понякога това дори не е най-разумното решение. Това не бива да ви разколебава – алайнерите на Align Tech са изключително ефективни. Различните системи са изключително гъвкави, така че цената на Invisalign алайнерите, която ще платите, ще си струва всяка стотинка. 

 

Vivera ритейнъри - снимка в близък план. Не са включени в цена на Invisalign

 

Запазете безплатен преглед – разберете каква ще е  цената на Invisalign за вас 

Колко ще струва вашето лечение с, и каква ще цената на Invisalign алайнерите за вас, зависи от това, кой пакет ще изберете, и дали той ще е удачен за това, което искате да постигнете. Ако искате да научите повече за системата като цяло, ако искате да я видите в действие, ако искате да разберете какви са вашите възможности с различните пакети – обадете ни се за безплатна консултация в нашата практика в София, и д-р Стоян Деков ще отговори на всичките ви въпроси. А ако ви е по-трудно да пътувате до София, ние правим и регулярни прегледи в определени дати и в Монтана и Ловеч! Може да проверите кога ще бъдат на тази страница. 

Научете повече за изправяне на зъби.

 

Dr Stoyan Deckoff

Д-р Стоян Деков

Потърсете за лечения с алайнери, други ортодонтски консултации, холивудска усмивка, хирургични лечения (вадене на мъдреци и други), избелване, общи въпроси.